Marca: Mbappé stelt Real gerust en wordt best betaalde speler in Madrid

9 mei 2022 om 22:10

Marca heeft maandagavond een update in de transfersoap rondom Kylian Mbappé gegeven. De huiskrant van Real Madrid weet te melden dat de Franse superster na dit seizoen transfervrij over zal stappen naar De Koninklijke, ondanks verwoede pogingen van Paris Saint-Germain om dit te voorkomen.

Dat Mbappé maandag met teamgenoot Achraf Hakimi in Madrid is gespot, lijkt een teken aan de wand. Volgens Marca heeft hij de kersverse Primera División-kampioen én Champions League-finalist laten weten dat er niets aan de hand is, ondanks het nieuws uit Spanje: Mbappé wil eerst het seizoen afmaken met PSG en zal daarna zijn beslissing over zijn sportieve toekomst communiceren, klinkt het.

De snelheidsduivel verkoos PSG in 2017 nog boven Real Madrid, maar is sindsdien vrijwel onophoudelijk aan De Koninklijke gelinkt. PSG lijkt nog een laatste duizelingwekkende contractaanbieding voor te bereiden, maar volgens de berichten uit Spanje is dat dus vergeefse moeite. Bij Real Madrid kan hij namelijk de best betaalde speler in de selectie worden.