Senesi voelt zich bevoorrecht: 'Best bijzonder, vroeger had je nog Messi'

Senesi voelt zich bevoorrecht: 'Best bijzonder, vroeger had je nog Messi'

22 mei - 14:25
39

Voor Marcos Senesi is de Conference League-finale tegen AS Roma dé wedstrijd van zijn leven tot nu toe. De 25-jarige verdediger van Feyenoord is dit seizoen bovendien de enige Argentijn die in een Europese eindstrijd staat.

Dat is ook in zijn thuisland niet onopgemerkt gebleven, weet Senesi. "Ik ben de enige Argentijnse voetballer die in een Europese finale staat, dus daar wordt ook vaak over gesproken. Mijn familie en vrienden zijn blij met hoe het nu gaat en hoe het het team vergaat. Het is best bijzonder. Vroeger waren er nog spelers zoals Lionel Messi die in Europese finales stonden", zegt hij tegen ESPN. "Ik voel me bevoorrecht om een finale te mogen spelen."

Senesi weet niet of het zijn laatste duel voor Feyenoord wordt. Hij wordt in verband gebracht met een transfer. "Alles wat er gezegd wordt zijn geruchten", benadrukt hij. "Mijn manager vertelt me niks momenteel. Ik heb hem gezegd dat we het pas over mijn toekomst gaan hebben wanneer dit allemaal voorbij is. Hij zal dat ook met de club moeten overleggen."

Senesi sluit ook een nieuw contract nog niet helemaal uit. "Ja, dat kan altijd. De club moet dat dan met mijn manager bespreken en met hem tot een akkoord komen, zodat alles goed geregeld wordt. Maar mijn contract loopt pas over een jaar af en het kan nog een jaar verlengd worden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie