UOL Esporte: PSV toont interesse in Flamengo-keeper en ex-target van Ajax

UOL Esporte: PSV toont interesse in Flamengo-keeper en ex-target van Ajax

26 May - 22:35
57

PSV heeft zijn oog laten vallen op Hugo Souza, zo beweert het Braziliaanse UOL Esporte donderdagavond. Scouts van de Eindhovenaren zouden de 23-jarige doelman van Flamengo analyseren en informatie aan het inwinnen zijn.

'Ondanks recente fouten en verschillende meningen van de fans, wordt Souza nog altijd gewaardeerd door de Nederlanders', zo schrijft UOL Esporte. Volgens het medium overweegt PSV zelfs om over te gaan tot een officieel voorstel. De 1.99 meter lange sluitpost ligt nog tot eind 2025 vast bij Flamengo. Hij heeft een transferclausule van zeventig miljoen euro, maar kost logischerwijs minder, al wordt niet duidelijk hoeveel.

Souza kreeg dit seizoen in 23 officiële duels zestien goals tegen, terwijl hij tien keer de nul hield. Een jaar geleden toonde Ajax nog interesse in de Braziliaan. De Amsterdammers pakten echter niet door. PSV is naarstig op zoek naar nieuwe keepers nu Yvon Mvogo is teruggekeerd naar RB Leipzig. Bovendien kon Joël Drommel in zijn eerste seizoen in Eindhoven niet overtuigen. 

Aad de Mos tipte eerder deze maand nog een andere Braziliaanse doelman, namelijk Cleiton van Red Bull Bragantino. Of hij in beeld is in het Philips Stadion, is niet duidelijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s