Waterreus: 'Dan is Bijlow misschien wel de beste optie voor PSV'

Waterreus: 'Dan is Bijlow misschien wel de beste optie voor PSV'

26 May - 21:32
310

Ronald Waterreus noemt de positie onder de lat het grootste zorgenkindje voor PSV richting het nieuwe seizoen. De oud-keeper van de Eindhovenaren vindt dat aankopen broodnodig zijn en laat de naam van Justin Bijlow vallen.

"Het is dit jaar echt een probleempositie geweest. Ruud van Nistelrooy zal daar niet heel enthousiast van worden. Ik denk dat er minstens twee nieuwe keepers moeten komen. Maar wat zou nou de beste doelman denkbaar zijn die PSV kan krijgen? Kijk, als je het hebt over ambitie en als je de schaal wil hebben: dan is Bijlow misschien wel de beste optie", zegt Waterreus over de Feyenoord-sluitpost in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International. Hij wijst erop dat PSV in het verleden vaker belangrijke spelers weghaalde bij de Rotterdammers. "Je moet achter de beste optie aangaan."

PSV wordt in verband gebracht met onder meer Jasper Cillessen en Hendrik van Crombrugge. Technisch directeur John de Jong benadrukte daarnaast dat Joël Drommel nog niet is afgeschreven. "Ik denk dat Drommel zich wil revancheren om eerste keeper te worden. Hij krijgt vanaf dag één nieuwe kans om zich te laten zien", zei De Jong. Yvon Mvogo is wel vertrokken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s