'Inter luistert naar Lukaku-wens en maakt rentree bespreekbaar'

'Inter luistert naar Lukaku-wens en maakt rentree bespreekbaar'

31-05-2022 15:55
14

Een rentree van Romelu Lukaku bij Internazionale lijk dichter bij te komen. Afgevaardigden van I Nerazzurri gaan dinsdag om tafel met de belangenbehartiger van de Chelsea-spits, om te praten over een mogelijke terugkeer. 

Lukaku maakte in de zomer van 2021 voor 113 miljoen euro de overstap van Inter naar Chelsea, maar heeft zijn prijskaartje in zijn eerste seizoen op Stamford Bridge niet kunnen waarmaken. Manager Thomas Tuchel posteerde de tweede seizoenshelft veelvuldig Kai Havertz in de spits, waardoor de Belg op de bank belandde. In december hield Lukaku al een controversieel interview, waarin hij zijn liefde voor Inter uitsprak.

Die liefde is wederzijds, aangezien de Italianen een poging gaan doen om Lukaku terug te halen, meldt Sky Sports. Het enige struikelblok voor Inter zou de transfersom zijn: de club kan waarschijnlijk niet in de buurt komen van de prijs waarvoor de aanvaller vorig jaar verkocht is. Giuseppe Marotta, CEO bij Inter, bewaart desalniettemin de rust en geeft aan dat er geen haast geboden is, weet het Engelse medium via ingewijden.