Sparta verlengt contracten trainersviertal: 'Samenwerking is goed bevallen'

10 juni om 18:34
Laatste update: 10 juni om 20:10

Sparta Rotterdam heeft de contracten van vier trainers verlengd. De Kasteelheren wisten lijfsbehoud te bewerkstelligen in de Eredivisie en de samenwerking tussen de trainers is het afgelopen seizoen goed bevallen. 

Dat laat Sparta weten via de officiële kanalen. Assistent-trainer Nourdin Boukhari, hoofd jeugdopleiding en assistent Jeroen Rijsdijk, O16-trainer Jason Oost en keeperstrainer Frank Kooiman hebben alle drie hun handtekening gezet onder een nieuw contract. Boukhari blijft assistent van hoofdtrainer Maurice Steijn, terwijl Rijsdijk zich meer op de assistent-rol gaat concentreren. Oost verlaat het O16-elftal en wordt het nieuwe hoofd jeugdopleidingen. 

Technisch directeur Gerard Nijkamp is blij met alle vernieuwingen. "Het was duidelijk dat de samenwerking tussen de trainers alle partijen goed bevallen is. Zij hopen de lijn die ingezet is in de laatste weken van het afgelopen seizoen, een succesvol vervolg te geven", laat Nijkamp weten op de clubwebsite. "Voor de positie van hoofd jeugdopleiding, die vrij kwam door de keuze om Jeroen definitief assistent van het eerste te maken, hadden we in Jason Oost de beoogde opvolger al in huis."