BILD: Weghorst kan terugkeren in Bundesliga bij Europa League-winnaar Frankfurt

BILD: Weghorst kan terugkeren in Bundesliga bij Europa League-winnaar Frankfurt

10-06-2022 18:55 Laatste update: 20:12
28

Wout Weghorst staat op het lijstje van Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt. De 29-jarige spits degradeerde dit seizoen met Burnley FC uit de Premier League, maar heeft wellicht de kans om terug te keren naar de Bundesliga

Dat meldt het Duitse BILD. Volgens de krant heeft Weghorst een 'hoge prioriteit' bij de Duitse club, die dit seizoen elfde werd in de Bundesliga. Trainer Oliver Glasner kent Weghorst goed en werkte al met de Nederlander samen bij VfL Wolfsburg. Frankfurt is al enige tijd op zoek naar een spits en Lucas Alario van Bayer Leverkusen zou te duur zijn. Voormalig Fortuna Sittard-speler Sebastian Polter staat ook op de lijst, maar de krant meldt dat de onderhandelingen tussen Frankfurt en VfL Bochum, waar Polter nu speelt, moeizaam verlopen. 

Een vertrek van Weghorst bij Burnley lijkt sowieso te gaan gebeuren, of Eintracht zich nu officieel meldt of niet. Weghorst kwam naar Burnley in januari van dit jaar om een eventuele degradatie naar de Championship te voorkomen, maar dat lukte niet. "We hebben van tevoren duidelijk afgesproken dat ik niet in het Championship ga spelen", liet Weghorst eerder al weten aan Voetbal International.