Bale lacht om transfergerucht: 'Daar ga ik zeker niet heen'

Bale lacht om transfergerucht: 'Daar ga ik zeker niet heen'

11-06-2022 13:12 Laatste update: 13:56
12

Speeltijd is een belangrijke factor voor Gareth Bale in de keuze voor zijn nieuwe club. De 32-jarige aanvaller heeft voor de Nations League-wedstrijd van Wales tegen België een update gegeven over zijn toekomstplannen.

Bale is na negen jaar vertrokken bij Real Madrid, waar zijn contract afliep. Hij onthulde al dat hij 'heel veel aanbiedingen heeft'. "Ik wil naar een club waar ik veel kan spelen, zodat ik zo fit mogelijk ben naar het WK kan. Hopelijk kan ik eerst van mijn vakantie genieten en daarna beslissen waar ik heen wil en zo veel mogelijk gaan spelen", verduidelijkt hij op een persconferentie.

De BBC maakte bekend dat Cardiff City Bale hoopt binnen te halen, terwijl ook een terugkeer naar Tottenham Hotspur of de Major League Soccer tot de mogelijkheden behoren. Daarnaast beweerde Getafe-voorzitter Ángel Torres dat de aanvaller bij hem was aangeboden. Volgens Bale is hij nog niet akkoord met een nieuwe club. "Nee, maar ik ga in ieder geval niet naar Getafe. Dat is zeker", grijnst hij.