'Verrassende transfer in de maak: Inter en PSG zijn met elkaar in onderhandeling'

'Verrassende transfer in de maak: Inter en PSG zijn met elkaar in onderhandeling'

12-06-2022 23:35 Laatste update: 23:48
5

Milan Skriniar gaat mogelijk een verrassende transfer maken. Paris Saint-Germain heeft namelijk interesse in de verdediger van Internazionale, weet Gianluca Di Marzio. Het sluiten van een deal is echter gecompliceerd.

PSG en Inter zijn momenteel in onderhandeling over Skriniar, die vijf jaar geleden voor 34 miljoen euro overkwam van Sampdoria. Het verschil tussen vraag en aanbod is echter groot: PSG weet dat Inter deze zomer spelers moet verkopen, terwijl I Nerazzurri zoveel mogelijk geld willen verdienen aan een verkoop van Skriniar.

Wedden

Meer odds

Di Marzio omschrijft de mogelijke deal als 'niet makkelijk', maar de transferexpert ziet dat de clubs de onderhandelingen met vertrouwen tegemoet gaan. Inter heeft al een vervanger van Skriniar op het oog: Torino-verdediger Gleison Bremer, die al langer wordt gelinkt aan een transfer en ook in de belangstelling van stadsgenoot AC Milan zou staan.

Daarnaast is Inter ook nog altijd bezig met de komst van Paulo Dybala, die transfervrij bij Juventus vertrekt. Een overstap naar Milaan zou wel een gevoelige zijn: Inter en Juve zijn namelijk grote rivalen van elkaar in Italië.