Janssen verklapt aanstaande transfer na succesvolle Oranje-terugkeer

Janssen verklapt aanstaande transfer na succesvolle Oranje-terugkeer

14-06-2022 23:32
15

De kans is groot dat Vincent Janssen zijn laatste wedstrijd in Mexico heeft gespeeld. Royal Antwerp FC, de club van trainer Mark van Bommel en technisch directeur Marc Overmars, wordt waarschijnlijk zijn nieuwe club, erkent de teruggekeerde Oranje-spits.

Janssen heeft gesproken met Overmars en Van Bommel. De komende dagen moet er meer duidelijk worden, maar een deal lijkt in de maak. "Antwerp? Dat is inderdaad een goede mogelijkheid", zegt Janssen voor de camera van ESPN. "Ik hoop dat er de komende dagen duidelijkheid over komt." Ook in gesprek met De Telegraaf draait hij er niet omheen. "Ik denk dat voor beide kanten het doel is om een akkoord te bereiken."

Sinds 2019 is Janssen, oud-speler van NEC, Feyenoord, Almere City, AZ, Tottenham Hotspur en Fenerbahçe, actief voor CF Monterrey. Bij de NOS leek hij na Nederland - Wales, zijn eerste interlands in vijf jaar, al voor te sorteren op een vertrek. "Ik heb echt genoten van deze drie jaar in Mexico. Het was een mooie ervaring, ik heb drie mooie jaren gehad in Mexico en daar ben ik nog steeds blij. Maar we gaan het zien de komende dagen..."