Telegraaf: Feyenoord klopt direct aan, maar Til heeft meerdere opties

Telegraaf: Feyenoord klopt direct aan, maar Til heeft meerdere opties

22 June - 09:30
85

Feyenoord wil volgens De Telegraaf direct spijkers met koppen slaan, nu de FIFA zich heeft uitgesproken over de transferstatus van buitenlandse spelers in de Russische en Oekraïense competitie. De Rotterdammers hopen ook volgend seizoen over Guus Til te beschikken.

De aanvallende middenvelder werd gehuurd van Spartak Moskou en is volgend seizoen niet gebonden aan zijn contractuele verplichtingen bij de Russische club. Hij is dus vrij om een nieuwe club te zoeken en Feyenoord heeft hem meteen al een aanbieding gedaan, schrijft De Telegraaf. Til schermt echter ook met interesse van andere clubs en het is dus nog maar de vraag waar hij komend seizoen actief zal zijn.

Feyenoord kan komend seizoen sowieso nog beschikken over Jorrit Hendrix, die in januari voor anderhalf jaar werd gehuurd van datzelfde Spartak Moskou. Na de Russische inval in Oekraïne maakte Feyenoord al gebruik van de speciale transferregeling, door doelman Valentin Cojocaru over te nemen van SK Dnipro-1 uit Oekraïne. De Roemeen is inmiddels weer vertrokken en gaat bij OH Leuven in België aan de slag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s