Update: ADO haakt snel in en bevestigt langer verblijf doelpuntenkanon Verheydt

Update: ADO haakt snel in en bevestigt langer verblijf doelpuntenkanon Verheydt

23 June - 15:57 Laatste update: 15:55
70

ADO Den Haag houdt twee vaste waarden binnenboord. Doelpuntenkanon Thomas Verheydt en rechtsback Tyrese Asante zijn ook volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie in het groen-geel te bewonderen.

Verheydt maakte liefst 37 goals en gaf zeven assists en was daarmee van grote waarde voor ADO, dat echter op knullige wijze naast promotie greep. In zijn contract was een transferclausule van twee ton opgenomen, maar de nieuwe trainer Dirk Kuyt wilde koste wat kost dat Verheydt binnenboord zou blijven. Eerder deze week is er een 'fantastische aanbieding' gedaan en volgens Voetbal International heeft de spits zijn jawoord gegeven: hij zal een nieuw driejarig contract signeren.

Omroep West weet dat ook Asante gaat bijtekenen. De centrale verdediger annex rechtsback speelde zichzelf in de loop van het vorige seizoen in de ploeg. Zijn contract liep medio 2023 af, maar is volgens het medium 'opengebroken, opgewaardeerd en verlengd'.

Update: ADO heeft het nieuws over Verheydt alvast officieel gemaakt. De vicetopscorer van het vorige Keuken Kampioen Divisie-seizoen heeft tot 2025 bijgetekend. De geboren Hagenaar gaat komend seizoen met zijn jeugdliefde een nieuwe gooi naar promotie doen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s