'ADO en Kuyt hopen Verheydt te overtuigen met fantastische aanbieding'

'ADO en Kuyt hopen Verheydt te overtuigen met fantastische aanbieding'

21 juni - 17:10
20

ADO Den Haag zet alles op alles om Thomas Verheydt te behouden. De dertigjarige clubtopscorer heeft een sterk verbeterd contractvoorstel ontvangen, meldt Omroep West.

Verheydt was afgelopen seizoen van levensbelang voor ADO, dat net naast promotie naar de Eredivisie greep. De dertigjarige spits scoorde liefst 37 keer in 43 wedstrijden. Daarnaast gaf hij acht assists. Trainer Dirk Kuyt is er dan ook veel aan gelegen om hem te behouden.

Verheydt heeft een doorlopend contract in Den Haag, maar door een clausule kan hij gratis naar bepaalde delen van de wereld vertrekken. Ook voor binnenlandse clubs is hij voor een gelimiteerde transfersom op te pikken. Meerdere clubs azen inmiddels op zijn handtekening. ADO heeft hem echter een - volgens ingewijden - 'fantastische aanbieding' gedaan, schrijft Omroep West.

De sterke spits heeft het voorstel momenteel in beraad, maar ADO hoopt nog deze week spijkers met koppen te slaan. Zijn aanblijven moet ook helpen om andere spelers over de streep te trekken. Zo hopen de Hagenaars dat Ricardo Kishna toch blijft. Of dat lukt, is zeer de vraag. De aanvaller geniet buitenlandse interesse en liet al doorschemeren niet te zullen verlengen.

ADO maakt zich verder sterk voor Gregor Breinburg, Samy Bourard, Jamal Amofa en Herve Matthys. Voor die laatste twee is echter onder meer belangstelling uit de onderkant van de Eredivisie. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s