'Antony denkt aan transfer en vindt vraagprijs van Ajax buitenproportioneel'

'Antony denkt aan transfer en vindt vraagprijs van Ajax buitenproportioneel'

27 juni - 15:08
368

Ajax vraagt 80 miljoen euro voor Antony en dat vindt het doelwit van onder meer Manchester United 'buitenproportioneel'. Althans, die geluiden vangt De Telegraaf op vanuit Brazilië.

Antony zou na twee jaar in de Eredivisie graag een transfer willen maken en is gecharmeerd van de belangstelling uit de Europese top. De Telegraaf belicht in het artikel over het verhoogde Arsenal-bod op Lisandro Martínez ook de toekomst van de Braziliaan: de ochtendkrant sluit niet uit dat Antony gaat muiten als Ajax voor een vertrek gaat liggen. 'Vanuit Brazilië klinken de eerste geluiden dat aanvaller de vraagprijs van 80 miljoen euro buitenproportioneel vindt'.

Fabrizio Romano meldde vorige week al dat het management van Antony Ajax heeft verzocht om te luisteren naar biedingen. De international van Brazilië ligt in Amsterdam nog drie jaar vast, waardoor Gerry Hamstra en Klaas Jan Huntelaar in principe kunnen vragen wat ze willen. "Duidelijk is dat we die jongen willen houden", zei trainer Alfred Schreuder afgelopen weekend tegen ESPN. "Ik wil heel graag met hem werken, dat weet hij en dat weet de club ook."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s