Buitenspel: Nagelsmann heeft iets met journalist BILD, dat haar van Bayern afhaalt

Buitenspel: Nagelsmann heeft iets met journalist BILD, dat haar van Bayern afhaalt

30 juni - 08:56 Laatste update: 09:20
46

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Nagelsmann heeft relatie met journalist
Bayern München-trainer Julian Nagelsmann heeft na zijn scheiding een nieuwe vriendin. Het gaat om Lena Wurzenberger, die als journalist verbonden is aan BILD. Of was, want BILD heeft haar van de club afgehaald. Voor de boulevardkrant werd Bayern gevolgd door Wurzenberger.

Wurzenberger (30) en Nagelsmann zijn samen op vakantie naar Ibiza gegaan. Dat de twee iets hebben werd al snel duidelijk in de Duitse pers. Ook BILD heeft lucht gekregen van de situatie en heeft Wurzenberger van Bayern München afgehaald. Het Duitse dagblad is van mening dat ze niet meer objectief haar werk kan doen nu ze een relatie heeft met de trainer van Bayern.

Nagelsmann was vijftien jaar samen met zijn ex-vrouw Verena, van wie hij onlangs scheidde. De twee hebben samen twee kinderen. Hoe lang Nagelsmann en Wurzenberger al bij elkaar zijn, is niet duidelijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s