Feyenoord komt met statement: Arnesen doet noodgedwongen stap terug

Feyenoord komt met statement: Arnesen doet noodgedwongen stap terug

30 juni - 16:09 Laatste update: 16:34
126

Frank Arnesen doet noodgedwongen een stap terug. Dat maakt Feyenoord donderdag bekend. Om gezondheidsredenen legt de Deen (65) voorlopig zijn taken neer.

Arnesen, technisch directeur in De Kuip, heeft het besluit genomen in overleg met de clubleiding. Feyenoord zal zijn afwezigheid intern opvangen. Arnesen werd eerder dit jaar geveld door een bacteriële infectie in zijn knie, maar ontkende in alle toonaarden dat hij zijn werk niet kon doen. "Totale onzin", zei hij twee weken geleden tegen het Algemeen Dagblad.

"De fysieke gesteldheid van Frank laat het niet toe om de zeker op dit moment veeleisende taken die horen bij de functie van technisch directeur met volle overgave uit te kunnen voeren", laat algemeen directeur Dennis te Kloese nu weten via de clubkanalen. "Voor hem is het nu essentieel om zijn rust te pakken, zodat hij zich volledig op zijn herstel kan richten. Franks gezondheid is het allerbelangrijkste. We hopen daarom dat hij zo snel mogelijk weer de oude is."

"De komende periode gaan we op voetbaltechnisch gebied door op de al ingeslagen weg", aldus Te Kloese. "Het afgelopen anderhalf jaar heeft Frank met behulp van het scoutingsteam een stevig fundament gelegd op basis waarvan we verder kunnen en willen bouwen. Zij zullen de directie ook de komende tijd blijven ondersteunen. Mede daardoor hebben we het vertrouwen dat we Franks afwezigheid voorlopig goed op kunnen vangen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie