'Bayern wijst derde Barça-bod af', Lewandowski samen met Xavi gespot op Ibiza

'Bayern wijst derde Barça-bod af', Lewandowski samen met Xavi gespot op Ibiza

30 juni - 21:31 Laatste update: 21:47
41

Opnieuw ontwikkelingen in de soap rondom Robert Lewandowski. Het derde bod van FC Barcelona blijkt niet voldoende om de Pool los te weken, meldt BILD. Tegelijkertijd blijven de Catalanen optimistisch: Xavi Hernández is met Lewy gespot in een restaurant op Ibiza.

De twee eerdere biedingen van Barcelona werden rigoureus naar de prullenbak verwezen en Bayern houdt zijn poot stijf. Het derde bod, wat naar verluidt veertig miljoen euro, plus vijf miljoen euro aan bonussen bedroeg, is ook afgewezen door Der Rekordmeister, aldus BILD. De regerend landskampioen van Duitsland blijft Lewandowski op zijn contract wijzen en verlangt naar verluidt minimaal vijftig miljoen euro.

Volgens het Duitse medium blijft het voorlopig bij het laatste bod. Barcelona heeft niet de financiële middelen om nog verder te gaan voor de 33-jarige doelpuntenmachine. Barça zou Lewandowski om geduld hebben gevraagd. Hij heeft al een persoonlijk akkoord met de Catalanen bereikt, waardoor het enkel wachten is op een akkoord tussen de clubs.

Diner met Xavi Hernández
De persoonlijke overeenstemming werd mede bevestigd door Gerard Romero, journalist bij RAC1. Hij lekte via Twitter een foto dat de entourage van Lewandowski en die van Xavi om de beurt restaurant Lío op Ibiza binnenstapten. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast