'Ik word een beetje moe van die Perez, hij moet telkens mij hebben'

'Ik word een beetje moe van die Perez, hij moet telkens mij hebben'

5 juli - 14:30 Laatste update: 5 juli - 14:30
70

Henk Veerman slaat terug naar Kenneth Perez. Dat de ESPN-analist het na zijn laatste officiële wedstrijd van het seizoen zo op de man speelde, zit de FC Utrecht-spits niet lekker.

Veerman kon in mei geen potten breken tijdens de verloren finale van de play-offs tegen Vitesse, tot ergernis van Perez. De Deen vond de invalbeurt van de lange spits schandalig en onacceptabel. "Ik word een beetje moe van die Perez", reageert Veerman nu tegenover het Algemeen Dagblad. "Hij moet telkens mij hebben en op zich vind ik dat prima. Maar het is zonde dat hij het elke keer zo persoonlijk maakt."

Ook de kritiek van supporters, die hem een gebrek aan inzet verweten, weerlegt Veerman. "Ik was die dag doodziek en heb dat bij iedereen aangegeven. Als de staf er dan voor kiest om je toch in te brengen, dan kan ik alleen maar mijn best doen. Het is jammer dat dat verkeerd uitpakte, meer kon ik er niet van maken."

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen moet Veerman voor zijn plaats vechten. De concurrentie liegt er niet: FC Utrecht haalde Daishawn Redan én Bas Dost naar Stadion Galgenwaard. "Je speelt bij FC Utrecht, je weet dat dit geen speeltuin is en dat er grote en goeie spelers komen. Je weet dat je voor je plaats moet knokken, dat is altijd zo bij een ploeg met ambities. Dus dat Bas bij ons komt voetballen, daar schrik ik niet zo van."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast