'Marseille begraaft interesse in Bazoer na opstappen van trainer Sampaoli'

'Marseille begraaft interesse in Bazoer na opstappen van trainer Sampaoli'

09-07-2022 10:41 Laatste update: 10:45
59

Riechedly Bazoer hoeft niet meer te rekenen op de interesse van Olympique Marseille. Na het opstappen van trainer Jorge Sampaoli besloot de club alle sporen uit te wissen van de Argentijn, die gecharmeerd was van de Nederlandse speler.

Dat meldt La Provence. Sampaoli stapte 1 juli verrassend per direct op bij de club en wordt opgevolgd door Igor Tudor. Clubpresident Pablo Longoria legde tijdens de presentatie van de nieuwe trainer uit dat de club niet meer zal kijken naar de spelers die Sampaoli graag zag arriveren. Naast Bazoer wordt ook Justin Kluivert genoemd in dat rijtje. 

Bazoer dook eind juni bij FC Utrecht op om zijn conditie op peil te houden. De 25-jarige verdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan, doorliep de jeugdopleiding bij PSV en maakte de overstap naar Jong Ajax. Bazoer schopte het tot het eerste elftal bij de Amsterdammers en verdiende een transfer naar VfL Wolfsburg. Na huurperiodes bij FC Porto en FC Utrecht belandde de speler in 2019 bij Vitesse, waar hij tot vorig seizoen actief was. 

#DoneDeal is een productie van VoetbalPrimeur. In deze podcast, die minstens drie keer per week uitkomt, bespreekt de redactie de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt. Voor updates en meer informatie: volg ook ons op Twitter en Instagram!