Ten Hag drukt stempel op Manchester United en heeft nu al een bijnaam

Ten Hag drukt stempel op Manchester United en heeft nu al een bijnaam

10-07-2022 23:40 Laatste update: 11-07-2022 09:20
53

Erik ten Hag drukt zijn stempel op Manchester United, zegt verdediger Victor Lindelöf, die ook meteen de bijnaam van de Tukker verklapt. De sfeer zit er goed in, zegt Lindelöf.

Aan Ten Hag de taak om Manchester United weer kleur op de wangen te geven na een teleurstellend seizoen. "Natuurlijk hebben we niet gepresteerd zoals we wilden, maar vorig seizoen is verleden tijd", vertelt Lindelöf tegen ESPN. "Ik denk dat iedereen vooruit probeert te kijken. Iedereen is enthousiast om met de nieuwe manager te werken en zijn speelstijl te leren kennen. Ik denk niet dat we terug willen kijken, we willen vooruitkijken en proberen beter te presteren."

Het is aanpoten voor de spelers van Manchester United. "Op de eerste dag legde hij uit wat hij wil dat we doen. Hij let erg goed op de details, dat is de grootste verandering", verklaart Lindelöf. Ten Hag draagt in Engeland de bijnaam 'The Conductor': de dirigent. "Ik zal niet zeggen dat er een lijst met regels is, maar hij eist veel van ons, op het veld maar ook buiten het veld. We zijn allemaal professionals, dus het is geen probleem."

"Hij komt binnen en wil dat we op een bepaalde manier spelen, dus hij moet het natuurlijk aan de spelers communiceren. Als er iets niet klopt of als iets niet is zoals hij het wil, legt hij het opnieuw uit en probeert hij het te laten zien. We vertegenwoordigen deze geweldige club en we willen strijden om prijzen. Het doel van elke voetballer is om te winnen, dus dat is altijd wat we willen doen."