Eriksen scoort in officieus debuut, ook Martínez krijgt minuten in oefenpot United

Eriksen scoort in officieus debuut, ook Martínez krijgt minuten in oefenpot United

27-07-2022 17:21 Laatste update: 18:22
45

Christian Eriksen kan terugkijken op een prima officieus debuut voor Manchester United. De Deense middenvelder wist in het oefenduel met Wrexham FC, dat zich achter gesloten deuren afspeelde, zijn eerste treffer voor The Red Devils te maken. Lisandro Martínez speelde eveneens. Cristiano Ronaldo was aanwezig, maar kwam niet in actie. Het werd 4-1 voor de ploeg van manager Erik ten Hag. 

De verwachting was dat het beloftenelftal van United het zou opnemen tegen Wrexham, maar Ten Hag wilde enkele van de grote namen in actie zien in het oefenduel. Eriksen werd twee weken geleden gepresenteerd als nieuwe aanwinst van The Red Devils na een uitstekende periode bij Brentford FC, dat knap in de Premier League wist te blijven. Het duel met Wrexham, waar acteur Ryan Reynolds de eigenaar van is, werd zonder publiek gespeeld en werd ook niet uigezonden.

Martínez maakte ook zijn eerste vlieguren als speler van Manchester United. Ronaldo was aanwezig om de wedstrijd te aanschouwen, maar de situatie van de Portugese vedette is nog altijd grillig. De topscorer aller tijden van de Champions League wil per se het miljardenbal in en dat is niet mogelijk met United. Ten Hag ging dinsdag in gesprek met Ronaldo en zijn zaakwaarnemer, Jorge Mendes. Voormalig toptrainer Alex Ferguson was ook aanwezig bij dat gesprek, maar de inhoud daarvan blijft voor nu een mysterie.