‘Manchester United ziet geen problemen in eerder vertrek uit stadion door Ronaldo’

‘Manchester United ziet geen problemen in eerder vertrek uit stadion door Ronaldo’

01-08-2022 20:15 Laatste update: 21:01
59

Manchester United heeft zich uitgesproken over de actie van Cristiano Ronaldo tijdens de oefenwedstrijd van zondag tegen Rayo Vallecano. De Portugees vertrok voor het laatste fluitsignaal al uit Old Trafford, maar volgens The Daily Mail vindt zijn club dat geen enkel probleem.

Ronaldo speelde in de laatste oefenwedstrijd van Manchester United tegen Rayo Vallecano 45 minuten mee. Dit waren de eerste minuten van de Portugees in de voorbereiding en dus ook zijn eerste minuten onder nieuwe manager Erik ten Hag. Ronaldo besloot nadat hij gewisseld werd om eerder te vertrekken uit het stadion. Over deze kwestie wilde United eerder niets kwijt in de media, maar maandag liet de clubleiding toch weten dat dit geen probleem is. De grootste reden voor de coulance vanuit United is dat Ronaldo niet de enige speler was die voor het laatste fluitsignaal al huiswaarts keerde.

Wedden

Meer odds

De reden dat Ronaldo pas in de laatste wedstrijd zijn eerste minuten van deze oefencampagne maakte, was naar verluidt de vertrekwens van de superster. De aanvaller zou willen vertrekken bij the Mancunians, mede omdat de club dit seizoen geen Champions League speelt Manchester United wil Ronaldo koste wat kost behouden.