Maken 3 favorieten hun status waar? Bijna 5 keer je inzet met CL-combo!

Maken 3 favorieten hun status waar? Bijna 5 keer je inzet met CL-combo!

03-08-2022 10:00 Laatste update: 10:05

ADVERTORIAL - Onder meer Bodo/Glimt, Sturm Graz en Maccabi Haifa komen vanavond in actie in de Champions League. Kunnen deze clubs de voorsprong pakken en met een goed gevoel de return in gaan? Voor een combinatie van bets uit die drie wedstrijden heeft bookmaker Unibet een mooie odd van 4.59 klaarstaan!

Bodo/Glimt - Zalgiris Vilnius: Bodo/Glimt staat voor bij rust (1.62

Bodo/Glimt maakte vorig jaar veel indruk in de Conference League door onder andere AZ uit te schakelen en met 6-1 te winnen van de uiteindelijke winnaar van het toernooi AS Roma. Dit jaar mogen ze het in de Champions League proberen en in de derde voorronde spelen de Noren tegen Zalgiris Vilnius uit Litouwen. Bodo/Glimt is de grote favoriet en de kans dat ze het karwei voor rust al afmaken is ook erg groot.

- De laatste drie wedstrijden die ze speelden won Bodo/Glimt
- In die drie wedstrijden maakten ze in totaal vijftien doelpunten
- In alle drie die duels stonden ze bij de rust al met minimaal twee doelpunten verschil voor

Dinamo Kiev - Sturm Graz: Sturm Graz wint of gelijkspel (1.73)

Dinamo Kiev voetbalt ondanks de situatie in Oekraïne gewoon door in de Champions League en na een zwaarbevochten overwinning in de verlenging tegen Fenerbahçe mochten ze door naar de derde voorronde. Hier wacht Sturm Graz. De Oostenrijkers zijn goed aan het seizoen begonnen met vier punten uit drie wedstrijden en staan derde in de Oostenrijkse Bundesliga. Sturm Graz is daarom ook favoriet om over twee wedstrijden door te gaan naar de volgende ronde.

- Dinamo Kiev verloor de laatste vier oefenwedstrijden die de club in deze oefencampagne speelde
- De Oekraïners gingen ternauwernood na verlenging door naar de derde voorronde
- Sturm Graz won drie van hun laatste vier wedstrijden

Maccabi Haifa - Apollon Limassol: Maccabi Haifa wint (1.58)

Ook Maccabi Haifa gaat proberen om via de voorrondes de groepsfase van de Champions League te halen. De Israëliërs overtuigden in de tweede voorronde door op Griekse bodem Olympiakos met 4-0 te verslaan. Apollon Limassol is de tegenstander in de derde voorronde. De Cypriotisch kampioen is echter niet in beste doen en daarom is Maccabi Haifa groot favoriet in deze heenwedstrijd.

- Apollon Limassol wist de laatste zes wedstrijden die ze speelden niet te winnen
- Maccabi Haifa kreeg in hun laatste vijf wedstrijden niet meer dan een doelpunt tegen
- Maccabi Haifa heeft in de voorbereiding thuis nog geen enkele wedstrijd verloren

Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.