Twente weet waar het aan toe is in Servië: UEFA maakt scheidsrechter bekend

Twente weet waar het aan toe is in Servië: UEFA maakt scheidsrechter bekend

3 augustus - 11:39 Laatste update: 11:53
26

FC Twente treft donderdagavond het Servische FK Čukarički in de derde kwalificatieronde van de Conference League en weet wie het duel gaat leiden. Scheidsrechter Harald Lechner is aangesteld om de wedstrijd in goede banen te leiden. De Oostenrijker floot vorig jaar nog een Europees duel van PSV. 

De UEFA maakt de aanstelling van Lechner via de officiële kanalen bekend. Lechner wordt geassisteerd door Andreas Heidenreich en Maximilian Kolbitsch. Markus Hameter zal dienen als de vierde official. Lechner floot vorig seizoen nog de Europa League-wedstrijd tussen Maccabi Tel Aviv en PSV. PSV speelde op vreemde bodem met 1-1 gelijk. 

In 2015 floot Lechner het duel met AZ en Partisan Belgrado (1-2). Twente werd het afgelopen seizoen knap vierde en mag zich daarom melden in de derde voorronde van de Conference League. De Tukkers speelden voor het laatst in 2015 een Europees duel, toen de club uitkwam in de Europa League. Het duel tussen Čukarički en Twente begint om 20.00 uur. Twente maakte een goede indruk in de voorbereiding op het nieuwe seizoen en won onder meer van Bologna FC (4-1) en Schalke 04 (3-1). 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast