'Ajax-vertrek nu onbespreekbaar: Bassey en Álvarez zitten Schuurs dwars'

'Ajax-vertrek nu onbespreekbaar: Bassey en Álvarez zitten Schuurs dwars'

03-08-2022 15:40
97

Calvin Bassey en Edson Álvarez zitten de transferwens van Perr Schuurs in de weg, meldt De Telegraaf. Door hun schorsingen mag de verdediger voorlopig niet vertrekken van Ajax.

Bassey mist door zijn rode kaart in de verloren Johan Cruijff Schaal-kraker tegen PSV twee wedstrijden, uit tegen Fortuna Sittard en thuis tegen FC Groningen. Álvarez liep in de laatste speelronde van vorig seizoen tegen een gele kaart aan. Dat was zijn vijfde van het seizoen, wat een automatische schorsing betekent.

Door de afwezigheid van Bassey en Álvarez levert Ajax nogal wat kopkracht in, waardoor Schuurs niet gemist kan worden. Zijn vertrek is 'onbespreekbaar' zolang trainer Alfred Schreuder niet over de twee geschorsten kan beschikken, aldus De Telegraaf.

Schuurs moet daardoor nog even geduld oefenen, in elk geval tot na de thuiswedstrijd tegen FC Groningen op 14 augustus. De Limburgse verdediger (22) staat in de concrete belangstelling van onder meer Torino. Ajax is bereid mee te werken aan zijn vertrek, mits het juiste bedrag op tafel komt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie