'PSV met sterke basiself naar Deventer ondanks treffen met Rangers op dinsdag'

'PSV met sterke basiself naar Deventer ondanks treffen met Rangers op dinsdag'

13-08-2022 10:57 Laatste update: 11:00
86

Ruud van Nistelrooij beschikt over 26 spelers voor het duel van zaterdag. PSV gaat op bezoek bij Go Ahead Eagles en de verwachting is dat de Eindhovenaren met een sterke selectie aftrappen, ondanks het treffen met Rangers FC op dinsdag. 

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Van Nistelrooij mag uit 23 namen kiezen en de verwachting is dat Carlos Vinícius, Kjell Peersman en Derrick Luckassen buiten de selectie worden gelaten. Vinícius kampt sinds het einde van het vorige seizoen en kon op de nodige kritiek rekenen, maar Van Nistelrooij steunt de speler. "Carlos is een gewaardeerde kracht", liet de trainer op vrijdag weten tijdens het persmoment. De aanvaller is echter nog niet wedstrijdfit, waardoor de verwachting is dat hij nog niet in actie komt tegen Kowet.

Van Nistelrooij zal enkele posities wijzigen, maar niet met een B-selectie opdraven. De verwachting is dat Ki-Jana Hoever en Johan Bakayoko weer speeltijd krijgen. Laatstgenoemde speelde een sterke pot tegen AS Monaco en maakt tot dusver een goede indruk in het eerste elftal. Ook is het mogelijk dat André Ramalho en Érick Gutiérrez, die het geweldig deed tegen Monaco, vanaf de aftrap starten. Go Ahead en PSV trappen om 18.45 uur af.