'Juventus hakt knoop door, Memphis in beeld bij Ten Hag en United'

'Juventus hakt knoop door, Memphis in beeld bij Ten Hag en United'

24-08-2022 11:20
107

De transfer van Memphis Depay naar Juventus is afgeketst, meldt Gianluca Di Marzio. Volgens Spaanse media is de Oranje-international momenteel in beeld om de selectie van Erik ten Hag bij Manchester United te versterken.

Juventus heeft gekozen voor Arkadiusz Milik, klinkt het. Hoewel Memphis mogelijk transfervrij kon overstappen naar De Oude Dame, zorgen zijn salariseisen ervoor dat de Italianen afzien van zijn komst. Juve zet vol in op een akkoord met Milik. De Poolse spits van Olympique Lyon moet naar verluidt eerst voor een jaar gehuurd worden, tegen een huursom van twee miljoen euro. Volgende zomer zou Juventus een koopoptie van acht miljoen euro bedingen.

Beide clubs hebben al een overeenstemming bereikt, waardoor de bal bij Milik ligt. Tegelijkertijd is Memphis met FC Barcelona nog altijd in gesprek over een contractontbinding. Mogelijk biedt United uitkomst. Volgens Marca denkt de clubleiding op Old Trafford na over een rentree van Memphis. United is bereid om een bod tussen de tien en twintig miljoen euro uit te brengen.