Veerman zet vraagtekens bij Champions League-ticket Rangers: 'Nee, zeker niet'

Veerman zet vraagtekens bij Champions League-ticket Rangers: 'Nee, zeker niet'

24-08-2022 23:29 Laatste update: 25-08-2022 12:01
191

Joey Veerman is aangeslagen na het mislopen van Champions League-voetbal met PSV. De middenvelder vindt dat zijn ploeg te weinig gecreëerd heeft, al stelt hij ook dat hij op de verkeerde positie stond.

Waar Veerman tegen AS Monaco en vorige week tegen Rangers trefzeker was, kon hij woensdagavond het verschil niet maken. "Net voor rust missen we twee grote kansen, daar gaat het mis voor ons", concludeert hij tegenover RTL7. Hij benadrukt dat hij Ramalho, die bij de tegengoal de fout in ging, niet als schuldige wil aanwijzen voor de nederlaag. 

Wedden

Meer odds

Veerman denkt dat zijn rol beperkt is gebleven, doordat hij als aanvallende middenvelder werd gebruikt door Ruud van Nistelrooij. "Ik speel liever op 8. Daar kan ik meer doen, als ik iets lager kom op het middenveld kan ik het spel meer naar me toe trekken", zegt hij. "We hebben ook niet genoeg gecreëerd, dat klopt. Maar Rangers al helemaal niet, of zie ik dat verkeerd?"

Volgens de middenvelder is het tegen de verhoudingen in dat Rangers de Champions League ingaat. "Ik denk niet dat het eerlijk is, zij hebben hier niet één kans gecreëerd. Ja, vooruit, ze schieten één keer op de lat. Maar die goal durf ik geen kans te noemen."