'PSV zet vol in op komst El Ghazi: aanvaller open voor terugkeer in Nederland'

'PSV zet vol in op komst El Ghazi: aanvaller open voor terugkeer in Nederland'

27-08-2022 11:20 Laatste update: 13:23
233

PSV is druk bezig met de komst van Anwar El Ghazi naar Eindhoven, meldt het Eindhovens Dagblad. Naar verluidt zou de aanvaller zelf ook zeker open staan voor een terugkeer naar Nederland.

Voor PSV is het binnenhalen van El Ghazi topprioriteit in de laatste week van de transferwindow. Een persoonlijk akkoord met de 27-jarige buitenspeler zou geen probleem moeten zijn, omdat hij zelf ook graag terug naar Nederland wil. Wel moeten beide clubs er nog uit zien te komen. PSV wil gaan voor een transfervrije overgang van El Ghazi, maar Aston Villa lijkt toch een transfersom te willen hebben. Ervaring en kwaliteit zijn de grootste redenen dat PSV in de markt is voor de aanvaller.

Wedden

Meer odds

El Ghazi speelde vorig seizoen op huurbasis voor Everton, maar in Liverpool maakte hij niet veel indruk. Trainer Frank Lampard deed slechts twee keer een beroep op de aanvaller. Inmiddels is El Ghazi terug bij Aston Villa, maar ook daar lijkt hij niet op veel speeltijd te kunnen rekenen. Zijn laatste wedstrijd speelde hij voor Aston Villa Onder 21, waar hij wel direct scoorde en een assist gaf. In totaal speelde El Ghazi 119 duels voor de club uit Birmingham, hierin maakte hij 26 doelpunten.