Franse media voeren druk op na nieuwe nederlaag, Bosz wuift weg: 'Helemaal niet'

Franse media voeren druk op na nieuwe nederlaag, Bosz wuift weg: 'Helemaal niet'

12-09-2022 07:26 Laatste update: 09:40
16

Peter Bosz blijft ook in zijn tweede seizoen wisselvallig presteren met Olympique Lyon. Na de nederlaag tegen AS Monaco (2-1) voeren Franse media de druk op, maar daar wil de Nederlandse trainer niets van weten.

"Of ik onder druk sta? Helemaal niet. Waarom zou ik onder druk staan? Leg mij dat uit", reageert Bosz kortaf. "Ik weet dat we net twee wedstrijden op rij hebben verloren, dat kan gebeuren. Monaco is een goed team, maar wij waren beter dan zij. Helaas zien we dat niet terug in de uitslag, maar ik denk dat we het niet verdienden om hier te verliezen."

Lyon verloor midweeks ook al met 3-1 bij Lorient, waardoor het blijft steken op de vijfde plaats in de Ligue 1. Les Gones hebben dertien punten na zeven duels. Aan het begin van de zomer waren de ambities nog groot, onder meer vanwege de terugkeer van Corentin Tolisso en Alexandre Lacazette. Ook Nicolás Tagliafico, die opnieuw in de basis stond, werd aangetrokken.

Ondanks de teleurstellende resultaten deze week, spreekt voorzitter Jean-Michel Aulas zijn steun uit. 'De nederlaag is oneerlijk, het was een geweldige prestatie en onze beste wedstrijd van dit seizoen tegen een sterk team. Vanaf zaterdag kunnen we orde op zaken stellen'. Daarmee doelt hij op de clash met Paris Saint-Germain, al wordt dat duel op zondag gespeeld.