Spalletti kan niet wachten op duel met Rangers: Voelt als kerstavond

Spalletti kan niet wachten op duel met Rangers: "Voelt als kerstavond"

13-09-2022 21:45 Laatste update: 21:53
11

Luciano Spalletti staat te popelen om het met Napoli op te nemen tegen Rangers FC. De Italiaanse oefenmeester vergelijkt het treffen met de Schotten in het sfeervolle Ibrox met kerstavond. 

Napoli begon flitsend aan de nieuwe Champions League-campagne. In eigen huis werd vorige week overtuigend afgerekend met Liverpool (4-1). Komende woensdag staat de tweede wedstrijd in de groepsfase op het programma. In eerste instantie zou het treffen met Rangers op dinsdag worden afgewerkt, maar vanwege een gebrek aan politie moest het worden verschoven. Dit heeft te maken met het overlijden van koningin Elizabeth.

Dat Spalletti een zwak heeft voor zijn komende opponent én voor het stadion van de club, bleek wel uit de persconferentie in aanloop naar het duel. "De fans van Rangers, de geschiedenis, de stad… Dat wordt allemaal in die negentig minuten in het stadion gegoten. Het voelt als kerstavond. Morgen pak ik mijn cadeautjes uit. Zo blij ben ik om hier te zijn."

De aftrap tussen Rangers en Napoli is woensdag om 21.00 uur. Giovanni van Bronckhorst, de trainer van de Schotse club, heeft wat recht te zetten. De voormalig linksback verloor de laatste twee duels met respectievelijk 4-0 van Celtic en 4-0 van Ajax.