Buitenspel: Bijlow niet bij Oranje, Feyenoord verwijdert veelzeggende reactie

Buitenspel: Bijlow niet bij Oranje, Feyenoord verwijdert veelzeggende reactie

16-09-2022 12:58
176

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Bijlow gepasseerd bij Oranje, Feyenoord reageert
Feyenoord lijkt het niet eens te zijn met de beslissing van bondscoach Louis van Gaal om Justin Bijlow niet op te nemen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Meteen na de bekendmaking zette de Rotterdamse club een afbeelding van Bijlow op Twitter met het bijschrift '#1'. Niet veel later werd de tweet verwijderd.

Van Gaal begon zijn derde termijn bij Oranje met Bijlow als nummer één, maar de Feyenoord-doelman maakt nu een pas op de plaats ten faveure van Jasper Cillessen, Mark Flekken en debutanten Andries Noppert en Remko Pasveer. De bondscoach heeft de absentie van Bijlow niet uitgelegd, maar gaf wel aan dat de komende interlandperiode 'voor ons de laatste mogelijkheid is om jongens aan het werk te zien voor we onze WK-selectie bekend moeten maken'.