Reserves roeren zich: 'Binnen Ajax opinie dat Schreuder het voor elkaar krijgt'

Reserves roeren zich: 'Binnen Ajax opinie dat Schreuder het voor elkaar krijgt'

19-09-2022 12:44
137

De irritatie bij de reserves van Ajax neemt mede door de mindere resultaten toe, maar intern is er veel vertrouwen in Alfred Schreuder. Dat vertelt clubwatcher Mike Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

"Ik denk dat Alfred Schreuder een heel lastige periode tegemoet gaat. Van Liverpool kun je verliezen, maar AZ was niet ingecalculeerd. En hij neemt toch een aantal pittige beslissingen. Brobbey zit op de bank, Klaassen zit op de bank. Er zijn allerlei nieuwelingen, van Kaplan tot Grillitsch, naar Amsterdam gekomen met de illusie dat ze ooit zouden gaan spelen", begint Verweij.

Nu er wat zand in de motor is gekomen, zal Schreuder de kikkers in de kruiwagen moeten houden. "Dat moet hij de komende tijd bewijzen", stelt Verweij. "Het gemor wordt wel hoorbaar. Dat kun je maar op één manier pareren, gewoon door wedstrijden te gaan winnen en goed te voetballen. De mensen die je binnen Ajax spreekt zeggen wel allemaal dat Schreuder met een project bezig is. Zij zien dat er echt wel een heel goede ontwikkeling is, ook op trainingen. De opinie is dat Schreuder het wel voor elkaar krijgt."

"Het vervelende voor hem is dat Napoli thuis van Liverpool won. Als hij thuis van Napoli verliest, dan is hij al zo goed als zeker uitgeschakeld in de Champions League. De druk komt er wel een beetje op", besluit de verslaggever van De Telegraaf. Na de interlandperiode neemt Ajax het op tegen Go Ahead Eagles, drie dagen later wacht de clash met de Italianen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie