UniBoost: 50 keer je inzet bij zege Nederland op de Belgen!

UniBoost: 50 keer je inzet bij zege Nederland op de Belgen!

25 september - 19:00 Laatste update: 20:50
0

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal maakte diepe indruk met een 0-2 zege op Polen en staat nu voor de laatste uitdaging in de Nations League; buurland België komt op bezoek. Bookmaker Unibet heeft voor nieuwe spelers een fraaie actie: 50 keer je inzet als Nederland wint!

Een zege kan nu, voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder, bij bookmaker Unibet liefst 50 keer je inzet opleveren! Het enige wat je moet doen is je registreren via één van de links in het artikel, een storting doen van minimaal €10 en inzetten op 'Nederland wint'. In je wedformulier verschijnt vervolgens de UniBoost en die vink je aan om mee te spelen. De maximale inzet bij deze actie is €1, waarmee je dus €50 kan winnen!

Ook na het uitduel met Polen kan Louis van Gaal in zijn derde termijn als bondscoach nog ongeslagen cijfers overleggen. Het veertiende duel onder zijn leiding werd knap gewonnen en nu wacht België in het laatste duel van deze Nations League. Nederland kan de groepszege haast niet meer ontgaan, maar belangrijker is dat de ploeg de laatste wedstrijd voor het WK graag winnend wil afsluiten.

Zie jij de manschappen van Van Gaal net als in het voorjaar (1-4 in Brussel) van België winnen? Zet dan nu een euro in via deze actie en maak kans op €50!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee.
Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!