Inzaghi beloont Onana na sterke CL-optredens met eerste basisplaats in Serie A

Inzaghi beloont Onana na sterke CL-optredens met eerste basisplaats in Serie A

08-10-2022 14:07
21

André Onana maakt zaterdag zijn debuut in de Serie A. De doelman van Internazionale krijgt van trainer Simone Inzaghi de voorkeur boven Samir Handanovic.

De oud-keeper van Ajax moest het vooralsnog doen met de drie Champions League-duels van Inter. Na de 1-0 overwinning op FC Barcelona van afgelopen dinsdag opperde diverse Italiaanse media al dat de Kameroener ook in de competitie een basisplaats verdient. 

Inzaghi lijkt te hebben geluisterd naar de oproep, en start zaterdag om 15.00 uur tegen Sassuolo met de 26-jarige Kameroener onder de lat. Zijn 38-jarige collega Handanovic, tevens eerste aanvoerder van de Italiaanse grootmacht, lijkt dus de concurrentiestrijd te hebben verloren. Inzaghi heeft overigens ook een basisplaats over voor Denzel Dumfries. 

De kampioen van 2020/21 is wisselvallig aan het seizoen begonnen. Van de eerste acht competitiewedstrijden werden er slechts vier gewonnen. Evenveel duels gingen er verloren. Door de matige resultaten staat I Nerazzurri momenteel negende op de ranglijst.