Manchester United bevestigt: Ten Hag haalt Ronaldo terug bij selectie

Manchester United bevestigt: Ten Hag haalt Ronaldo terug bij selectie

25-10-2022 14:35 Laatste update: 14:41
50

Erik ten Hag heeft Cristiano Ronaldo in genade aangenomen, bevestigt Manchester United. De Portugese aanvaller (37) staat dinsdag weer op het trainingsveld.

Ten Hag sprak in de ochtend met Ronaldo, die vorige week woensdag weigerde in te vallen tegen Tottenham Hotspur en vervolgens uit de selectie werd gezet. De uitkomst van het gesprek is de Nederlandse manager blijkbaar bevallen, want Ronaldo mag weer aansluiten.

De Portugees bereidt zich samen met zijn ploeggenoten voor op de Europa League-wedstrijd tegen FC Sheriff (donderdag). Ten Hag zou dan weer een beroep op hem kunnen doen. De laatste dagen werkte Ronaldo een individueel trainingsprogramma af.

Het ligt voor de hand dat Ronaldo berouw heeft getoond voor zijn acties van vorige week. Daardoor lijkt de ergste kou nu uit de lucht. Ten Hag heeft altijd gezegd dat hij graag samenwerkt met de hoofdrolspeler.

Overigens stond er dinsdagmiddag nog een 'nieuw' gezicht op het trainingsveld van Manchester United: Donny van de Beek. De middenvelder is teruggekeerd van een blessure, evenals Harry Maguire en Aaron Wan-Bissaka.