Schuurs wordt aan topclub in Spanje gelinkt: 'De nieuwe De Ligt'

Schuurs wordt aan topclub in Spanje gelinkt: 'De nieuwe De Ligt'

01-11-2022 17:25 Laatste update: 18:06
62

Perr Schuurs wordt aan Atlético Madrid gelinkt. De Madrileense club wil de defensie herinrichten, meldt Tuttomercatoweb. In Spanje wordt dat verhaal onderschreven door Mundo Deportivo. De club zou Schuurs volgens het medium als 'de nieuwe De Ligt' zien. 

Diego Simeone is niet tevreden over Felipe en Mario Hermoso. Twee andere centrumverdedigers, José María Giménez en Stefan Savić, zijn blessuregevoelig. Daarom is de club op zoek naar een defensieve versterking.

Wedden

Meer odds

De contractuele situatie van Athletic Bilbao-verdediger Iñigo Martínez wordt in de gaten gehouden, maar de naam van Schuurs staat ook op het lijstje. De Nederlander wordt gevolgd omdat de club in Spanje een grote toekomst voor hem voorspeld. Wel vreest het dat ook andere Europese topclubs een poging gaan wagen om hem los te weken bij Torino. 

Schuurs speelde in de Serie A acht wedstrijden tot nu toe. Ajax verkocht hem afgelopen zomer voor een bedrag van negen miljoen euro, nadat hij in 2018 van Fortuna Sittard de overstap maakte naar Amsterdam.