Zerrouki sluit laatste Twente-duel niet uit: naast Feyenoord ook Ajax genoemd

Zerrouki sluit laatste Twente-duel niet uit: naast Feyenoord ook Ajax genoemd

13-11-2022 12:52
99

Ramiz Zerrouki hoopt een tussenstap te zetten voor hij aan de slag gaat in een topcompetitie. De 24-jarige middenvelder stond afgelopen zomer al in de belangstelling van Feyenoord, terwijl er 'binnen Ajax ook mensen zijn die hem graag zien terugkeren', aldus Voetbal International.

Zerrouki sluit niet uit dat hij zijn laatste wedstrijd voor FC Twente gespeeld heeft. "Dat kan. Je weet nooit wat er gebeurt, wat op je pad komt", zegt hij tegen VI. De Algerijns international benadrukt dat hij het geweldig naar zijn zin heeft in Enschede. "Maar ik weet ook wat ik uiteindelijk wil bereiken en welke stappen ik daarvoor nog moet zetten. Dat kan ergens anders sneller dan hier. Als speler van FC Twente maak je niet makkelijk de sprong naar een stabiele club in een topcompetitie."

Feyenoord zat in de zomer al achter hem aan en coach Arne Slot is nog altijd gecharmeerd van hem. Wellicht krijgen de Rotterdammers concurrentie van Ajax, want volgens het weekblad sluiten mensen binnen de club de voormalig jeugdspeler graag in de armen. "Iedereen kan komen, ik zal varen op mijn gevoel. Ik houd alle opties open."