Portugese selectie blust Ronaldo-brandje: 'Vroeg of hij met de boot was gekomen'

Portugese selectie blust Ronaldo-brandje: 'Vroeg of hij met de boot was gekomen'

15-11-2022 12:32 Laatste update: 12:32
36

João Mário, middenvelder van Portugal, heeft zich in de media uitgelaten over de video waarin Cristiano Ronaldo en Bruno Fernandes elkaar op een kille manier begroeten. Volgens de Benfica-speler is er sprake van een misverstand.

Ronaldo domineert de headlines, na zijn explosieve interview over Manchester United en Erik ten Hag. Op beelden is te zien hoe de aanvaller en United-ploeggenoot Fernandes elkaar bij aankomst bij de Portugese nationale ploeg op een afstandelijke manier begroeten. In de media wordt gespeculeerd dat het verband houdt met het interview, al is daar volgens Mário niets van waar.

"Ik was op dat moment in de kleedkamer. Het was een grap tussen hen", zegt hij dinsdag op de eerste persconferentie van Portugal in aanloop naar het WK. "Bruno kwam als een van de laatsten binnen en Ronaldo vroeg voor de grap of hij met de boot was gekomen, omdat hij zo laat was", maakt Mário duidelijk. 

Portugal speelt op donderdag 24 november zijn eerste groepswedstrijd tegen Ghana. Later speelt het land nog tegen Uruguay en Zuid-Korea.