Het ziet er niet goed uit voor Mazraoui, maar bondscoach geeft hoop niet op

Het ziet er niet goed uit voor Mazraoui, maar bondscoach geeft hoop niet op

26-11-2022 14:50
7

Het ziet er niet goed uit voor Noussair Mazraoui bij het Marokkaanse elftal. De rechtsback heeft nog altijd last van een blessure die hij opliep tegen Kroatië. Hij lijkt daardoor niet beschikbaar te zijn tegen België, al heeft bondscoach Hoalid Regragui de hoop nog niet opgegeven.

Mazraoui viel tegen Kroatië uit met een heupblessure. Zondag speelt Marokko een cruciale wedstrijd tegen België, maar de oud-Ajacied heeft zijn gezicht nog niet laten zien op het trainingsveld. "Ik hoop dat we hem morgen (zaterdag, red.) er weer bij hebben", wordt bondscoach Regragui op de persconferentie geciteerd door de NOS. "We hebben nog 24 uur. Morgenochtend vroeg zullen we een beslissing nemen. Daarbij moeten we afwegen welke risico's we willen nemen."

Na het duel met België speelt Marokko nog minimaal één WK-wedstrijd. Volgende week donderdag is Canada de tegenstander. Het is nog niet duidelijk of Mazraoui dan wel van de partij kan zijn. Na het gelijkspel tegen Kroatië staat Marokko nu op één punt in Groep F van dit WK.