Harde woorden voor Weghorst: 'Hij is niet helemaal honderd op sommige vlakken'

11 december om 22:39
Laatste update: 12 december om 09:11

Kenneth Perez is met harde woorden gekomen over invaller Wout Weghorst. Volgens de oud-voetballer heeft hij rare momenten en gebruikt hij zijn verstand niet altijd even goed. 

Zo vertelt Perez bij WK Praat van ESPN. "Weghorst is niet helemaal honderd op sommige vlakken. Je hoort overal over zijn drive, het krankzinnige, dat hij soms maniakaal is. Ik ken hem verder niet, dus misschien is het niet helemaal eerlijk... Maar dat hoor je en je zag het ook een beetje aan zijn blik toen hij erin kwam."

De spits die bij Beşiktaş actief is zocht Lionel Messi direct op nadat de wedstrijd was afgelopen. Geen slimme zet, stelt de Deen. "Om nou gelijk na een wedstrijd naar Messi toe te gaan om te zeggen hoe goed hij hem vindt, dat was zijn uitleg toch? Daar zit Messi toch even niet op te wachten... Dat Weghorst dat komt zeggen. Dan gaat hij naar de kleedkamer en komt Sergio Agüero ertussen. Je moet even wachten met dat soort dingen. Hij wilde een beetje populair doen."

Weghorst gaf in de mixed zone al aan dat Messi onaardige dingen had gezegd tegen hem. "Mijn Spaans is niet erg goed, maar hij zei respectloze woorden tegen me en dat stelt me teleur, heel erg teleurstellend."