Trauner laat van zich horen en spreekt fans moed in: 'Dat beloof ik'

Trauner laat van zich horen en spreekt fans moed in: 'Dat beloof ik'

27-12-2022 12:53 Laatste update: 12:55
25

Gernot Trauner heeft voor het eerst gereageerd op zijn zware knieblessure. De Oostenrijkse verdediger is dankbaar voor alle steunbetuigingen en belooft hard te werken aan zijn comeback bij Feyenoord.

De Rotterdammers maakten donderdag bekend dat Trauner niet ontsnapt aan een operatie. Daardoor staat hij maanden buitenspel en kan Feyenoord voorlopig niet over de Kale Kletser beschikken in de titelstrijd in de Eredivisie.

'Zoals jullie allemaal gehoord hebben zal ik de start van de tweede seizoenshelft missen vanwege een knieblessure', begint Trauner op zijn Instagram-pagina. 'Bedankt voor alle beterschapswensen en lieve berichtjes. Ik beloof hard te werken aan mijn comeback en hoop snel weer het rood-witte shirt van Feyenoord te kunnen dragen'.

De absentie van Trauner is een sportieve klap voor Feyenoord. Sinds zijn komst van LASK Linz is de dertigjarige mandekker een steunpilaar in het hart van de defensie. In de eerste seizoenshelft miste hij zelfs geen minuut. Coach Arne Slot gaf al aan dat Feyenoord de transfermarkt op wil.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Gernot Trauner (@gernot_trauner)