Eindhovens Dagblad: PSV selecteert mogelijk door bij eerste team en beloftenploeg

Eindhovens Dagblad: PSV selecteert mogelijk door bij eerste team en beloftenploeg

30-12-2022 10:35
25

PSV selecteert aankomende transferperiode mogelijk door. Volgens het Eindhovens Dagblad komen Richard Ledezma of Johan Bakayoko in beeld voor een verhuur, terwijl de krant ook de namen laat vallen van Dennis Vos, Mohammed-Amin Doudah, Jeremy Antonisse en Dante Sealy, spelers van het beloftenelftal.

Bakayoko en Ledezma maakten regelmatig speelminuten in het eerste elftal, maar zijn er nog niet in geslaagd een basisplaats af te dwingen. Bakayoko verdween uit de basis, terwijl Ledezma lang geblesseerd is geweest.

"Ik denk dat er wel wat spelers weg kunnen", vertelde PSV-watcher Rik Elfrink eerder al #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur. "Eventueel een Bakayoko naar NEC, dat zou misschien een optie kunnen zijn. Bakayoko heeft het toch lastig dit seizoen, terwijl hij vorig jaar de revelatie in de Keuken Kampioen Divisie was."

Volgens het ED heeft PSV Sávio toestemming gegeven om met Brazilië O20 een jeugdtoernooi te spelen. De verwachting is dat hij normaal gesproken pas weer aanhaakt in februari.