'Liverpool pakt na Gakpo-deal door en wil vijftig miljoen neerleggen bij Wolves'

'Liverpool pakt na Gakpo-deal door en wil vijftig miljoen neerleggen bij Wolves'

03-01-2023 12:13 Laatste update: 12:53
30

Liverpool wil zich versterken met Wolverhampton Wanderers-middenvelder Matheus Nunes. De 24-jarige Portugees, die bij voorkeur als aanvallende middenvelder speelt, moet een slordige vijftig miljoen euro kosten.

Nunes stond afgelopen zomer ook al op de radar bij Liverpool. Destijds koos hij voor een overstap van Sporting CP naar Wolves, dat 45 miljoen euro betaalde. Zijn tijdperk bij de huidige nummer negentien van de Premier League kan beperkt blijven tot één seizoen. Volgens The Telegraph is Liverpool voornemens om Nunes komende zomer in te lijven. Doordat de middenvelder over een langdurig contract beschikt, moet hij omgerekend zeker vijftig miljoen euro kosten.

Hoewel Nunes kwakkelt in de Premier League, hebben The Reds er naar verluidt vertrouwen in dat de Portugees op Anfield kan slagen. Als Liverpool de onderhandelingen opstart, zal Jorge Mendes daarbij betrokken worden. De Portugese zaakwaarnemer had de voorbije zomer ook een aandeel in de transfer van Darwin Núñez van Benfica naar Liverpool. Die deal verliep soepel, waardoor Liverpool geen beren op de weg ziet inzake de potentiële transfer van Nunes.

Liverpool is actief op de transfermarkt. Eind december slaagde de club erin Cody Gakpo vast te leggen.