Van der Vaart baalt van 'oude vent': 'Was allang niet meer de beste bij Ajax'

Van der Vaart baalt van 'oude vent': 'Was allang niet meer de beste bij Ajax'

23 januari - 12:16 Laatste update: 12:37
161

Rafael van der Vaart vindt het explosieve interview van Daley Blind 'jammer' en 'niet slim'. In gesprek met het Algemeen Dagblad haalde de verdediger van Bayern München uit naar onder meer Alfred Schreuder en Klaas Jan Huntelaar.

Blind noemde Schreuder een leugenaar en verweet Huntelaar de Ajax-achterban tegen hem op te zetten. Van der Vaart denkt er het zijne van. "Ik heb heel vaak dingen gezegd in interviews, waarvan ik nu denk: had ik ook een spiegel thuis?", begint de 109-voudig international bij Studio Voetbal.

"Het is niet slim. Dit interview had hij gewoon niet moeten doen", vervolgt Van der Vaart, die het 'zó jammer' zegt te vinden. "Dat je zo uit elkaar gaat... Ik denk dat er veel meer aan de hand is dan alleen een ruzie met de trainer. Iedereen was een beetje Blind-moe bij Ajax."

Blind treft ook blaam, vindt Van der Vaart. "Iedereen wilde dat hij eruit ging, ook het Ajax-publiek. Alleen nu speelt Ajax slecht en wordt Blind alleen maar beter gemaakt. Ik vond hem allang niet meer de beste speler van Ajax. Hij zag er vaak uit als een oude vent."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie