'Volop interesse in Hilgers: Ajax hoopt PSV en Feyenoord af te troeven'

'Volop interesse in Hilgers: Ajax hoopt PSV en Feyenoord af te troeven'

23-01-2023 19:44 Laatste update: 20:18
337

Ajax is voorzichtig bezig met de komst van Mees Hilgers, zo vertelt Mike Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. De centrale verdediger van FC Twente maakt de afgelopen weken indruk en zou ook op de radar staan van zowel Feyenoord als PSV.

"Bij Ajax dook een hele opvallende naam op: Mees Hilgers", aldus Verweij. "Het is voor Ajax vervelend dat ze nu vooral met Alfred Schreuder en zijn situatie bezig zijn, want daardoor liggen nu andere dingen stil. Maar Ajax hoopt eigenlijk PSV en Feyenoord, die ook geïnteresseerd zijn in Hilgers, af te troeven door deze winter toe te slaan."

De Ajax-watcher weet dat in Rotterdam en Eindhoven momenteel de financiële middelen niet toereikend genoeg zijn om Hilgers deze winter aan te trekken. Wel zouden ze hem een 'bar interessante' speler vinden. "Hij staat heel hoog op de verlanglijst van Ajax en volgens mij wordt er heel voorzichtig al werk van gemaakt."

Valentijn Driessen, collega van Verweij bij De Telegraaf, is niet enorm onder de indruk van het 21-jarige talent. "Ik vond dat hij zich niet waarmaakte in de wedstrijd tegen Ajax. Ik vond hem niet zo goed dat je hem gelijk op moet halen. Aan de bal wist hij vaak helemaal niet wat hij moest doen. Ja, lopen en dan stilstaan."