'Goed nieuws PSV: Hazard hoopt op transfer naar Eindhoven in plaats van Engeland'

'Goed nieuws PSV: Hazard hoopt op transfer naar Eindhoven in plaats van Engeland'

30-01-2023 16:21 Laatste update: 16:38
145

PSV lijkt weer een stap dichter bij de komst van Thorgan Hazard te zijn. De Belgische aanvaller kon ook rekenen op belangstelling van het Engelse Everton, maar hij geeft de voorkeur aan transfer naar PSV.

Het is inmiddels geen geheim meer dat PSV zijn aanval hoopt te versterken met Hazard. De Eindhovenaren proberen hem te huren van Borussia Dortmund, maar Everton is ook in de markt. Het Eindhovens Dagblad weet door geluiden uit de omgeving van Hazard dat hij graag naar PSV wil en niet naar Everton.

Het ED verwacht dat de 'definitieve beslissing' op Deadline Day zal gaan vallen. PSV is er namelijk nog niet uit met Borussia Dortmund. De nummer drie van de Eredivisie hoopt Hazard te huren met een optie tot koop. In Duitsland staat de buitenspeler nog tot medio 2024 onder contract.

Door de uitgaande transfers van Cody Gakpo en Noni Madueke is de bezetting dun op de flanken bij PSV. Kamaldeen Sulemana, Bryan Gil en Adnan Januzaj werden in de afgelopen dagen ook gelinkt aan een transfer naar het Philips Stadion. De kans is echter het grootst dat Hazard gaat komen.