Unibet komt met promotie voor topper: 50x je inzet wanneer Feyenoord of PSV wint!

Unibet komt met promotie voor topper: 50x je inzet wanneer Feyenoord of PSV wint!

4 februari - 16:30 Laatste update: 4 februari - 16:30
0

ADVERTORIAL – Aanstaande zondag staat de topper tussen Feyenoord en PSV op het programma. De Rotterdammers gaan het duel als koploper in, maar ook de Eindhovenaren hebben met door hun nieuwe aanwinsten goede papieren om resultaat te behalen. Voorspel de juiste winnaar en ontvang vijftig keer je inleg op Unibet!

Ga naar Unibet.nl en maak een account aan voor jezelf. Nadat je geverifieerd bent, stort je een bedrag van €5 op je account en ga je naar het duel van Feyenoord en PSV. Selecteer 'Team wint: Feyenoord/PSV' en de boost verschijnt vanzelf op je betslip onderin je scherm. Je moet voor deze specifieke bet kiezen, aangezien de boost anders niet verschijnt. Belangrijk: vergeet de boost niet aan te vinken voordat je de weddenschap speelt.

De maximale inleg voor de actie is €1, maar je kunt er wel vijftig euro mee terugverdienen! Minder inzetten bij deze actie kan ook. De boost is enkel geldig voor spelers vanaf 24 jaar. Lukt het je om de juiste winnaar te voorspellen? Dan krijg je €50 met de inzet van een schamele €1! Zien we een andere uitkomst? Dan verlies je ook maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie