Opgeleefde Ocampos over mislukte tijd bij Ajax: 'Moet je aan juiste mensen vragen'

Opgeleefde Ocampos over mislukte tijd bij Ajax: 'Moet je aan juiste mensen vragen'

17 februari - 06:43 Laatste update: 09:27
45

Het was iets dat velen niet verwacht hadden voorafgaand aan de wedstrijd Sevilla - PSV. Lucas Ocampos die met een wonderschone goal en een assist de Eindhovenaren op de pijnbank legde. Toch was het zo en dan vraagt men zich af, waarom liet de Argentijn dat niet zien tijdens zijn tijd bij Ajax.

Ocampos was zelf in ieder geval een blij mens na zijn masterclass tegen PSV. "Ik weet niet waarom ik dit niet bij Ajax heb laten zien. Dat zul je aan de juiste mensen moeten vragen", vertelde hij na afloop van de wedstrijd bij ESPN. "Ik denk dat ik uiteindelijk dit antwoord niet kan geven. Ik ben naar Nederland gegaan om bij Ajax te laten zien wat ik kan. Jullie weten ook dat ik niet veel minuten heb gekregen, terwijl ik mij altijd professioneel heb opgesteld en goed heb getraind. Maar ik weet ook tot op de dag van vandaag niet waarom het niet werkte."

Sinds Ocampos terug is bij Sevilla lijkt de Argentijn het plezier in het voetbal weer terug te hebben gevonden. Hij maakt weer minuten en kwam in de wedstrijd tegen PSV vlak na rust binnen de lijnen. Met een prachtige goal en een assist was hij van levensbelang voor de 3-0 overwinning van de Spaanse ploeg.