Buitenspel: Ten Hag dineert met leermeester Ferguson in aanloop naar Barça-duel

Buitenspel: Ten Hag dineert met leermeester Ferguson in aanloop naar Barça-duel

22-02-2023 08:59 Laatste update: 09:06
15

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Ten Hag dineert met clubicoon en leermeester
Erik ten Hag is in aanloop naar de returnwedstrijd van Manchester United tegen FC Barcelona in de Europa League uiteten geweest met Sir Alex Ferguson. De huidige clubmanager en voormalig oefenmeester werden dinsdag samen gespot in een restaurant.Op de foto is te zien hoe Ten Hag en Ferguson samen dineren en genieten van een (naar alle waarschijnlijkheid) goed glas wijn. De foto is genomen in een restaurant in Wilmslow, een dorpje iets onder Manchester. 

De twee zullen ongetwijfeld hebben gepraat over komende donderdag, als The Mancunians Barcelona ontvangen op Old Trafford. Het heenduel in Spanje eindigde in 2-2. Ferguson was de laatste United-manager die Barça wist te verslaan. In de halve finales van het Champions League-seizoen 2007/08 werd er over twee duels met 1-0 gewonnen.